Hvorfor GRIP500?

Markedets mest komplette sortiment.

Tjek GRIP500’s mere end 300 dækmærker, 50 fælgmærker og 10 mærker inden for snekæder. Med mere end 150.000 produkter på hjemmesiden, finder du altid de dæk, snekæder eller fælge, du søger til din bil. Du kan derefter vælge dem, sammenligne dem samt tjekke alle detaljer og kundeanmeldelser på vores produktark.

Træf det rigtige valg
Markedets mest komplette sortiment.

Markedets bedste priser.

GRIP500 tjekker tusindevis af konkurrerende priser hver dag og matcher de bedste priser. Tillige er vores indkøberteams i løbende kontakt med mere end 200 producenter og leverandører, hvor de konstant skaffer øjeblikkets bedste tilbud, så du kan nyde godt af dem.

Spar dine penge
Markedets bedste priser.

Gratis forsendelse ved køb af 2 ens dæk eller mere.

Vores levering klares af fagfolk, der er vant til at læsse, transportere og levere dækkene korrekt og hurtigt. Vi giver dig også et sporingsnummer, så du altid ved, hvor dine dæk er. Vi tilbyder dig gratis levering fra det andet identiske dæk, som du køber på hjemmesiden.

Gratis og hurtig forsendelse
Gratis forsendelse ved køb af 2 ens dæk eller mere.

Vores side er ekstremt sikker.

Forbindelsen mellem din browser og vores server er krypteret. Hele vores hjemmeside er forsynet med HTTPS. Vi bruger SSL-certifikater fra verdens førende leverandør, GoDaddy, til at sikre vores side med. Når du vil vide mere om, hvordan vi sikrer og administrerer data, beder vi dig til at læse vores side om privatlivspolitik og cookiehåndtering.

Sikker side med HTTPS-protokol
Vores side er ekstremt sikker.

Dækgaranti for at undgå uheld.

Intet er mere irriterende end at skifte dæk og derefter punktere et par uger senere. Derfor har vi indført en kvalitetsgaranti mod punkteringer. Et punkteret dæk = et ombyttet dæk. Garantien gælder i 1 år og koster kun et par euro, så løb ikke den risiko.

Forsikr dine dæk
Dækgaranti for at undgå uheld.

Monteringen er enkel og effektiv.

GRIP500 er partner med mere end 40.000 monteringsstationer. Med et sådant netværk, kan du altid få dine dæk monteret, uanset hvor du er. Hjemme, på ferie, hos venner eller familie, på forretningsrejser eller udlandsrejser, der er altid en monteringspartner tæt på dig.

Se vores partnerstationer
Monteringen er enkel og effektiv.