Alt om virksomheden

Redaktør

Denne hjemmeside er udgivet af GRIP500 SLU.
Hovedkvarteret ligger på Carrer Prat Creu 59, AD500 Andorra la Vella, Andorra.
Registreringsdato : 19/10/2017 - E-mail: cm(a)grip500.com
Aktiekapital: EUR 3.000 - Andorransk CVR-nummer: 17485.
Ansvarshavende redaktør: JOSEP MARIA CANALS (cm(a)grip500.com)
Hjemmesiden er hostet på en dedikeret server i lokalerne hos: OVH GmbH Christophstraße 19, 50670 Köln Deutschland.

Ansvar

Al information, som er tilgængelig via denne hjemmeside, leveres som den er. GRIP500 SLU garanterer ikke, hverken udtrykkeligt eller underforstået, noget ansvar for brugen af disse oplysninger og påtager sig intet ansvar herfor. GRIP500 SLU er ikke ansvarlig for unøjagtigheder, fejl eller mangler på denne hjemmeside. Brugeren er alene ansvarlig for brugen af disse oplysninger. GRIP500 SLU forbeholder sig retten til når som helst at ændre oplysningerne ved at opdatere denne hjemmeside. GRIP500 SLU kan ikke holdes ansvarlig for nogen skader overhovedet, hverken som direkte eller indirekte følge af informationer på denne hjemmeside. De eksterne hjemmesider, der har et hyperlink til den aktuelle side, kontrolleres ikke af GRIP500 SLU, som derfor frasiger ethvert ansvar for deres indhold. Brugeren er alene ansvarlig for brugen af disse.

Mægling

I henhold til artikel 14, stk. 1, i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) nr. 524/2013 af 21. maj 2013, informeres du hermed om muligheden for at bruge den mæglingsplatform på internettet, der stilles til rådighed af Europa-Kommissionen og som findes på følgende adresse: Online mægling

Ophavsret

Hele denne hjemmeside er underlagt Andorransk lovgivning om ophavsret og immaterielle rettigheder. Alle rettigheder til reproduktion er forbeholdt, inklusive retten til ikonografiske og fotografiske dokumenter.